Om mig

Annette Olsson

Jag heter Annette Olsson och driver NET@NET AB som startades 1999. Först som handelsbolag men numera som aktiebolag med org.nummer 556730-9298. Företaget ligger i Vendel drygt tre mil norr om Uppsala. Jag har kunder över hela landet även om många finns i mitt närområde som är Uppsala med omnejd.

Om mig

Förutom att jag älskar mitt arbete som ger mig inblick i andras verksamheter, ligger djur mig varmt om hjärtat. Jag kopplar gärna av på hästryggen, som även ger tid till nya inspirationer eller möjlighet att lösa knutar. Har även sällskap av mina birmakatter och hunden Maja när jag arbetar om jag inte sitter hos kund.

Verksamhet

Målsättningen med min verksamhet är att utveckla webbplatser för såväl stora som små företag. Men även att hjälpa till med vidareutveckling och anpassningar (t ex för mobil) av befintliga webbplatser samt integration mot sociala medier. Jag arbetar antingen direkt med kunden eller tillsammans med andra konsulter eller byråer.

Verktyg

Jag utvecklar i ASP.NET, Javascript och PHP miljö. Jag baserar oftast mina webbprojekt på Umbraco eller Wordprss som CMS-verktyg. Alla hemsidor som jag bygger är responsiva dvs ävan anpassade för mobiler och plattor.

Kompetens

I botten har jag en examen (1997) från Medieskolan som webbdesigner/webbutvecklare.
Sedan har jag tagit 15 hp i webbprogrammering samt 7.5 hp i HTML5. Det gäller att ständigt hålla sig à jour med de snabba förändringar som sker i en dynamisk bransch.
Under mina närmare 15 år som webbutvecklare har jag skapat mig både yrkeserfarenhet och ett bra kontaktnät.

Medlemskap

Konsultpoolen Aros i Uppsala
Företagarna i Uppsala
winIT Uppsala
Örbyhus Tobo Vendel Företagarförening
Feminova Örbyhus Tobo Vendel

Pågående

Jag har nu under hösten (2020) fått i uppdrag att bygga om två befintliga hemsidor åt gamla kunder. Den ena ska utvecklas i Umbraco-miljö och den andra förmodligen också i samma utvecklingsmiljö. 

Klart

Sedan början av hösten (2019) har jag hunnit producerar 9 hemsidor åt företag med helt skilda verksamheter. Även tekniken eller CMS har varierat. Två är utvecklade i Umbraco som är baserad på ASP.NET som plattform, medan resterande är baserade på Wordpress och PHP.

Ute Tak Stockholm AB ute-tak.se | Giron Sámi Teáhter samiteahter.orgTandläkarpratik Korallen tandlakarpraktikkorallen.se | Tibrings Markis och Persienn AB tibrings.com | Teampipe AB teampipe.se | Latitude-59 latitude-59 | Kakelspecialisten Projekt kakelspecialistenprojekt.se | Lundqvist EL i Uppsala AB lundqvistel.se | IRM Institutet för Reklam- och Mediestatistik
  irm-media.se

 

NET@NET AB

Gryttby 268
748 95 Örbyhus
0708-692393

annette.olsson@netanet.net